De mensen achter het magazine

Initiatiefnemer van Phonographer en eigenaar van DraumList. Jeroen geeft, samen Hilma, een platform aan kunstenaars om diens dromen naar ondernemersnivo te trekken. Netwerken, overstijgend lijnen leggen en het houden van overview. Connecting dreams.

Eigenaar van pixigo, de webshop gespecialiseerd in video en fotografie met je smartphone. Naast de webshop Pixigo.nl is Thomas verantwoordelijk voor de online en digitale activiteiten van Phonographer.

Fulltime fotograaf en vervend smartphonefotograaf. En samen met Jeroen initiatiefnemer van Phonographer. Nico werkt graag 'buiten de lijntjes' met een vleugje humor. Er komt, bij het maken van zijn smartphone werk geen extern apparatuur of pc aan te pas.

Mede-eigenaar van DraumList, aansturing aan de uitvoer en detailfreak. Hilma geeft op een creatieve manier praktisch vorm aan de plannen die binnen DraumList ontstaan. Zij houdt zich daarnaast bezig met de administratieve en financiële zaken.

Grafisch kunstenaar. Etsen, monotype, toegepaste kunst en sinds kort digitale kunst. Multi-talent van de eerste orde voor wie het maken van kunst een complementaire vorm van samenvoegen van gedachten, zintuigen en visualisering is.

Roderique Arisiaman werkt onder Dracorubio als fotograaf, beeldbewerker, vormgever en photoshop instructeur. Hij creëert met foto’s en beeldbewerkingsprogramma’s de meest fantastische werelden en portretten, vaak met een duister randje en een spannend verhaal.

Mis niets!
Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laatste nieuws

Inschrijving geopend voor de 11de editie van de iPhone Photography Awards

Inschrijving geopend voor de 11de editie van de iPhone Photography Awards

De inschrijvingen voor de 11de editie van de iPhone Photography Awards zijn gestart. Iedereen die foto's maakt met zijn iPhone kan foto's insturen in de categorieen: Abstract, Animals, Architecture,

Snow Steam Iron: korte iPhone film van Zack Snyder

Snow Steam Iron: korte iPhone film van Zack Snyder

Zack Snyder (bekend van Batman v Superman: Dawn of Justice, Man of Steel) heeft een korte film uitgebracht. Om de film te kunnen bekijken heb je een app nodig, maar een preview vind je hier: #Snow

­